Over

Toeters en Belle organiseert creatieve workshops voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Tijdens deze workshops mogen de kinderen knutselen, koken, zingen, dansen en nog veel meer! Er is steeds ook een hapje en drankje voorzien.

Alles wat gemaakt wordt tijdens de workshop, mag uiteraard ook mee naar huis.


Toeters en Belle organiseert ook de origineelste verjaardags- of themafeestjes, van prinsessen tot dino's of minions, op locatie of bij je thuis, praktisch alles kan 🤖💀👾👸👻👽👰🕵!


Ook voor huiswerkbegeleiding op maat en zwemlessen ben je bij Toeters en Belle aan het juiste adres.


Regelmatig worden er ook workshops voor volwassenen georganiseerd waarbij je bijvoorbeeld een decoratiestuk kan maken, je kookskills uitbreiden of een nieuwe vaardigheid leren.


In de Facebookgroep 'Toeters en Belle' worden na afloop, mits toestemming, foto's en eventueel filmpjes van de evenementen geplaatst.

Toeters en Belle is tot stand gekomen door een passie voor creatief bezig zijn, lesgeven en werken met mensen.


‘Belle’ komt van Isa’Belle’ De Mulder, een leerkracht lager onderwijs die elk vrij moment vult met creëren, spelen & leren!


Sinds de geboorte van haar dochter is daar ook de zin voor het maken van kleertjes bijgekomen en ook deze kennis deelt ze graag met anderen.


Het diploma leerkracht lager onderwijs, jarenlange ervaring bij een zwemclub,

diploma Multimove, het volgen van cursussen en bijscholingen, hebben ertoe bijgedragen om Toeters en Belle op te richten en zoveel mogelijk mensen te inspireren om iets te doen met hun talenten.


Contact: toetersenbelle9500@gmail.com


BTW BE 0671.516.548Toeters en Belle steunen kan al in enkele klikken!

Surf naar https://trooper.be/toetersenbelle en zoek naar je favoriete onlinewinkel, doe je online aankoop en klaar is kees!


Alle beetjes helpen om nog meer leuke evenementen te organiseren en tof materiaal aan te kopen, bedankt!

Toeters en Belle

Copyright © 2017 Toetersenbelle.com Alle rechten voorbehouden